Helgfrågan: Nästan höst?

e36b1-fotoflexer_photo4

Nu är det inte sommarfrågan längre i Mias helgfråga, nu har det blivit nästan höst!

Vilken bok ser ni framemot att läsa i höst?
Jag kunde inte hålla mig längre så jag skickade iväg en beställning med en hel del böcker jag skrev upp på önskelistan när vi var i Skottland. Bland annat den här:
24820532
Jag hade absolut aldrig hört talas om den här författaren eller den här bokserien, men huvudpersonen är polis och mordet i boken har hänt på Skottlands västkust, denna den bästa av platser. Så den här boken ser jag verkligen fram emot. Det kanske regnar utanför fönstret, jag har en kopp med det där ingefära-teet som jag fick av min svägerska (eller varför inte litet glas med västkust-whisky!), och jag sitter och myser med katten och den här boken. Ja, det ska nog bli bra med höst!
Vad ska ni göra i helgen?
Det ska firas en födelsedag och vi ska flytta ena sonen till studieorten. De som ska börja första året börjar några dagar innan skolans övriga elever, så sedan i mitten av nästa vecka blir det dags för son nummer två att installera sig på samma ställe. Internatet består egentligen av lägenheter med två rum och delat kök, vi hoppas förstås att de ska få dela en lägenhet men det vet vi inte än.

14 reaktioner på ”Helgfrågan: Nästan höst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s