Tisdagstrio: Boktips från hängmattan

Ugglan & boken har ju börjat med tisdagstrio. Tolka på valfritt sätt och tipsa om en trio böcker, den här veckan är temat Boktips från hängmattan. Jag tänker att jag kommer närmast hängmatteläsning om jag tipsar om somriga och romantiska böcker. Så här blev min trio:

Suddenly one summer / Julie James. Titeln förklarar varför den är somrig, och jag tänker att det här kan vara bra böcker för den som är ovan med romance då det är advokater och FBI-agenter som är i huvudrollerna i den här serien. Här var det en skilsmässoadvokat.

Kärlek mat & missöden av Anthony Capella. Skulle jag bli charmad om någon lagade en massa fantastisk italiensk mat år mig? Absolut! Och varmt är det i Italien också.

Much ado in the moonlight av Lynn Kurland. Jättelänge sen jag tänkte på den här och jag minns inte riktigt om den utspelar sig på sommaren, men jag vet att det är fråga om utomhusteater och det förknippar jag med sommar i alla fall. Utomhusteater, Shakespeare, ett slott, en hel drös med spöken och lite tidsresor. Somrigt eller hur!

 

 

30 reaktioner på ”Tisdagstrio: Boktips från hängmattan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s