En smakbit ur The Assassin’s blade

57890-6473057481_ce462009e6_o

Nu blir det återgång till rutinerna, i verkliga livet och säkert på bloggen också. Jag har en del böcker jag läst men inte skrivit om här, så nästa vecka blir det säkert recensioner här på bloggen. Jag börjar jobba igen imorgon efter semestern, och det känns okej det också. Det blir en smakbit ur boken The assassin’s blade av Sarah J Maas idag, en bok som jag trots utrymmesbrist i packningen tog med mig från utrensningshyllan på biblioteket i Inverness. Jag menar, den hade en lapp där det stod ”I need a new home”. Det är klart att jag vill ge en stackars bok ett nytt hem. Jag är inte svårövertalad på det sättet.

Sidan 121:

There was nothing left in the world except sand and wind.
At least that’s how it seemed to Celaena Sardothien as she stood atop the crimson dune and gazed across the desert, even with the wind, the heat was stifling, and sweat made her many layers of clothes cling to her body. But sweating, her nomad guide had told her, was a good thing – it was when you didn’t sweat that the Red Desert became deadly. Sweat reminded you to drink. When the heat evaporated your perspiration before you could realize you were sweating, that’s when you could cross into dehydration and not know it.

Mer smakbitar finns den här veckan på bloggen Betraktninger.

20 reaktioner på ”En smakbit ur The Assassin’s blade

      1. Ja vem kan motstå en sådan lapp!? Jag kanske skulle göra ett försök med den här serien, många som verkar gilla den.

  1. Tur det finns vänliga själar som du och ger boken ett nytt hem. Klart man ställer upp! 😉 Jag har inte läst serien men har förstått att den är populär. Det var en bra smakbit, tack så mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s