Hett i hyllan #7

hettihyllan

Nej, Bokföring enligt Monika är inte den enda med bortglömda böcker i hyllan: Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Alltså den här, Jämlikhet av Hilary Mantel, den hade jag totalt och fullständigt glömt att den fanns här på sommarstugan. Jag inhandlade den på loppis ifjol somras, det kommer jag ihåg nu när jag ser den, men hur tankegången gick då jag inte tog med den till ”vinterhuset” kan jag inte säga. Så idag är det verkligen en dold skatt i Hett i hyllan, och stor chans att boken blir läst i sommar!

14 reaktioner på ”Hett i hyllan #7

  1. Tänk jag har inte läst en enda bok av Hilary Mantel. Jag började på en men blev tvungen att lämna tillbaka den på biblioteket innan jag hade kommit särskilt långt. Jag får skylla på att jag jobbade och att jag läste den på engelska och att den var en tegelsten. Nu har jag inget att skylla på längre. Jämlikhet är säkert intressant.

    1. Det känner jag igen! Jag påbörjade en av hennes böcker men det var korttidslån och jag insåg snabbt att jag inte skulle hinna läsa den. Någon gång kommer jag kanske göra ett nytt försök men inte just nu.

  2. Jag har inte heller läst något av Mantel trots ambitioner. Wolf Hall etc står i hyllan liksom självbiografin. Den här hade jag inte sett förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s