Veckans helgfråga: Bok till mamma?

ea238-fotoflexer_photo4

Vi här i Finland har redan firat mors dag, så jag har egentligen facit på hand till veckans helgfråga: En bok du skulle kunna ge bort till din mamma?

Hon fick den här:

Den bör passa henne, och jag tror att den kommer till användning.

Bonusfråga: Om du själv skulle få en mors dags present, vad skulle det vara? Svaret på bonusfrågan har jag också, jag fick ingen bok, däremot en himla trevlig och god morsdagslunch på ett ställe dit jag verkligen ville gå. En bok som någon vänlig själ skulle kunna ge mig (det finns alltid rum för en bok till) skulle vara den här:

The Story Cure

Jag har ju The Novel Cure av Ella Berthoud och Susan Elderkin, jag hade missat att de också gett ut en bok med biblioterapirecept för barn, The Story Cure. Eller det kanske inte är lika mycket biblioterapi som i boken för vuxna, det verkar mera röra sig om att framkalla och understöda ett läsintresse, men det är ju också väldigt intressant.

Ha nu en trevlig helg alla som läser det här, jag ska tillbringa fredag och lördag på kurs och lära mig mera om att bli ordkonstledare!

 

22 reaktioner på ”Veckans helgfråga: Bok till mamma?

    1. Nej, inte direkt, men jag hoppas ju få nytta av det i nya jobbet! Jag började med kursen länge innan jag visste att jag skulle få biblioteksjobb, även om det var med tanke på ett sånt jobb som jag började med kursen.

  1. Ätbara krukväxter låter inte som en bok för mig. Då är det bättre att någon annan läser den och sedan ger mig ätbara växter…. De andra böckerna låter väldigt intressanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s