En smakbit ur Bokhandeln på Riverside Drive

57890-6473057481_ce462009e6_o

Mycket mycket sent, men ännu söndag, så jag ska dela en smakbit ur en av böckerna jag läser just nu. Jag läser ju fortfarande Steglitsan, en liten bit varje vecka till samläsningen på instagram. Jag har också läst Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck, en bok jag fick av mamma när hon läst den. Det är den boken smakbiten kommer från, jag tänker att jag ännu kanske delar någon smakbit ur Steglitsan för den kommer finnas med mig länge..

Bokhandeln på Riverside Drive

Från sidan 187:

Kristina studerar henne tyst. Hon borde inte förlåta sin syster så snabbt, men hon har ingen lust att fortsätta bråka. Och Sara har rätt, målet med flytten var att få bestämma allting själva. Fast Kristina skulle aldrig gå och köpa en sådan där klänning när de knappt har några pengar.

Flera smakbitar finns den här veckan på bloggen Betraktninger. Imorgon är det första dagen på mitt nya jobb på biblioteket. Det ska bli spännande!

 

8 reaktioner på ”En smakbit ur Bokhandeln på Riverside Drive

  1. paulamerio

    Men vad kul med nytt jobb, grattis! Det var hos dig jag sett Steglitsan förut, kom bara inte ihåg det när jag nu såg den även denna vecka. Skybäck har jag inte läst, men haft i åtanke. Tack för smakbit och lycka till på nya jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s