Senaste böckerna jag fått/köpt/lånat hem

20181204_223032_0000

Ganska enkelt tema på topplistan den här veckan! Jag blandar hej vilt så det blir både böcker jag fått, lånat och köpt. Och som vanligt så vet ingen, minst av alla jag, om och när de här böckerna blir lästa.

Mina två senaste köpta böcker är resultatet av ett loppisbesök i början på mars: Illusion av Sherrilyn Kenyon och Fördjupade studier i katastroffysik av Marisha Pessl.

The good daughter av Karin Slaughter hade maken med sig som present från sin senaste arbetsresa. Sen kommer två låneböcker, Steglitsan av Donna Tartt och dikter av Tua Forsström. Jag fick en sån där känsla att jag borde läsa något av Tua Forsström nu när hon blev ledamot i Svenska Akademin och allt.

23 reaktioner på ”Senaste böckerna jag fått/köpt/lånat hem

  1. Fördjupade studier i katastroffysik är jag lite nyfiken på. Eller egentligen är jag nyfiken på Marisha Pessl och jag har hennes Nattfilm oläst i hyllan.

  2. Steglitsan har jag läst lite i, men av någon anledning så funkade inte den för mig. Marisha Pessls bok är jag nyfiken på och har tänkt att jag ska läsa den, men det har inte blivit av än, Har läst Nattfilm och den tyckte jag om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s