En smakbit ur Hidden bodies

57890-6473057481_ce462009e6_o

Det är söndag igen och jag känner mig ungefär som en urvriden disktrasa. Kanske jag har en förkylning på gång, men jag har också två intensiva kursdagar bakom mig, och är innerligt glad att jag har den här dagen att återhämta mig lite innan jag ska till jobbet.

När det gäller läsning, så håller jag fortfarande på med The Beguiled av Thomas Cullinan. Så istället för att ge en till smakbit ur den boken, blir det en smakbit ur min ljudbok, Hidden bodies av Caroline Kepnes. Jag har haft väldigt mycket mer tid att lyssna på bok än att läsa, det har blivit några långa resor i och med kursen. Jo, det här är fortsättningen på boken Du/You, och hittills är den väldigt bra. Dessutom har de lyckats väldigt bra med den engelskspråkiga versionens inläsare, väldigt viktigt i den här boken eftersom det är förstapersonsperspektiv, vi är alltså inne i Joe Goldbergs huvud hela tiden. I smakbiten ser vi lite hur New York-killen Joe (inte) anpassar sig till Los Angeles.

Hidden Bodies - Caroline Kepnes

I hate it here… …Everyday is actually three days, a freezing morning, a blistering day, and a cool night. You need a lot of clothes. And every day is the same day, which is why it’s important to hang a calendar. I see why people move here and wake up one day scratching their heads, wondering when they turned forty or what year it is.

Jag ska fortsätta en väldigt lugn söndag hoppas jag. Mer smakbitar hittar ni den här veckan på bloggen Betraktninger.

21 reaktioner på ”En smakbit ur Hidden bodies

  1. Tack för smakbiten! Känner till författarnamnet men inte läst något. Uppläsningen är viktig i ljudböcker, lyssnat på en del böcker på engelska och amerikanska. Vem läser denna?

  2. paulamerio

    Det lät som det är här hos mig. Om jag är trött att palta på mig långkalsonger….Blev nyfiken så jag ska kolla upp denna. Tack för smakbit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s