En smakbit ur Döden går på cirkus

Söndag, och veckan som kommer har killarna sportlov. Jag har också ledigt de två första dagarna. Så värst mycket sportat blir det kanske inte hos oss, vi har ju en konvalescent efter en knäoperation här som hoppar omkring på kryckor. Ja, förresten, e-sport lär det väl bli en del av kanske.

33f52-6473057481_ce462009e6_o

Det är rätt skönt med en lugnt lov också, jag kanske läser lite.. Och just nu håller jag på med Döden går på cirkus av Jan Mårtenson, så det blir därifrån jag delar en smakbit.

Från sidan 96:

-Jaha, det var det, sa Juan filosofiskt och slog upp mer whisky åt oss alla. Skål, det här behöver vi. Men det ser ut som om vi inte behöver dig mera Johan, log han ironiskt.
-Hurså?
-Tja, Nemesis har slagit till. Gudarna har hämnats. Nu är han själv död i en ännu värre död. Brrr. Tänk dig att utan varning anfallas av en skallerorm. Därför kan vi inte göra mycket mera vad gäller honom åtminstone.
-Egendomligt, sa jag. Egendomligt med dom här olycksfallen. Först går en bult av i Gilas trapets och hon dör. Sen händer någonting med låset till Miss Cobras bur och Bruno dör. Bara så där hux flux.

Bildresultat för jan mårtenson döden går på cirkus

Mer smakbitar finns på bloggen Betraktninger. Vi fortsätter med vårt stilla söndagsliv, hoppas ni också har en fin söndag!

 

 

19 reaktioner på ”En smakbit ur Döden går på cirkus

  1. paulamerio

    Man ser på omslaget att det är en något äldre bok, känner till författaren men har nog inte läst honom. Ha ett skönt sportlov, tack för smakbit

  2. Det er nydelig med en lugnt lov 🙂 Denne uken har skolene på Vestlandet vinterferie og barnebarnet mitt skal være hos oss litt av ferien. Jeg må lese litt før han kommer siden jeg ikke får lest så mye mens han er her 🙂 Ha en riktig fin søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s