Helgfrågan: Önskelista och favoritmeny

e36b1-fotoflexer_photo4

Bara en arbetsdag kvar i den här veckan! Skönt, och skönt också att ägna sig åt drömmar som till exempel vad som finns på önskelistan, vilket händelsevis råkar vara veckans helgfråga.

Jag läste nyligen A study in scarlet women av Sherry Thomas. Det är ju inledningen på en serie, så den nästa boken i serien, A Conspiracy in Belgravia, ligger ju rätt högt på listan.

33835806

Och någon gång nu i vår kommer en annan fortsättning på en serie där jag verkligen gillade första delen, Th true Queen av Zen Cho.

27818782

Ja, det är i alla fall två böcker på min önskelista. I bonusfrågan handlar det om  mat: Har du någon favoritmeny? 

cooking-clipart-4

Om det handlar om mat som maken och jag är bra på att laga, och vi vidare antar att det ska vara trerätters, så skulle jag säga toast Skagen till förrätt, huvudrätten grillad älginnerfile med kantarell- och västerbottenostsås, och till efterrätt kladdkaka. Det är gott, och vi har lagat det många gånger så vi misslyckas sällan totalt.

Om vi tar det jag brukade önska mig när jag fyllde år så önskade jag ofta rostbiff och potatissallad så som min mamma lagar det.

Vi var ute och åt idag, och jag var egentligen proppmätt, men nu när jag börjar tänka på älsklingsmat av olika slag så känner jag mig nästan hungrig!

 

 

28 reaktioner på ”Helgfrågan: Önskelista och favoritmeny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s