Veckans topplista- nyårslöften

20181204_223032_0000

Vilka mål har du satt upp för 2019? undrar Johannas Deckarhörna.

Det mesta fortsätter som vanligt här med mig och bloggen. Jag deltar i Veckans topplista, Helgfrågan, och delar smakbitar ur min läsning på söndagar, och annat sånt trevligt som bidrar till bokbloggarnas gemenskap!

Trots klen framgång år 2018 med Månadens språk kommer jag att göra ett nytt försök i år. Det gör jag därför att det som jag faktiskt läste till den utmaningen i flera fall kunde räknas till evighetsutmaningen jag har- FN-utmaningen. I år siktar jag alltså på att lyckas delta mer än hälften av månaderna, och också annars läsa böcker till min FN-utmaning.

Jag siktar också på att göra ett allvarligt försök att minska mina hyllvärmare. Åtminstone en bok i månaden ur mina hyllors djup ska jag nog klara att läsa. Och stärkt av fjolårets framgång med min utmaning till mig själv, att börja komma överens med ljudböcker, gör jag det här också till en utmaning. Jag fick snilleblixten redan i november, och har redan tjuvstartat den här utmaningen.

Ur hyllornas djup

Och när det gäller nyårslöften som inte har med böcker och bloggande att göra, kommer det faktiskt att bli ett sånt i år. Det hör inte direkt till vanligheterna. Jag provade ju lite slalom i fjällen, det hör ju liksom till när vi är här, och kunde konstatera att några muskler i benen, nej det har jag inte. Men vi ska ju hit igen på sportlov, så nu behövs det en räddningsinsats för benmusklerna. Och när den lilla (allt är relativt, visst är han längre än mig, men fortfarande lilla) pepparkakspojken erbjöd sig att komma med till gym, blir det så ett nyårslöfte: Lilla pepparkakspojken och jag ska börja gå på gym.

Lite blandat, som alltid. Rensa hyllorna från hyllvärmare och gå på gym. Blir nog ett bra år!

 

8 reaktioner på ”Veckans topplista- nyårslöften

  1. Rensa hyllorna från hyllvärmare och gå på gym är även mina mål. Ibland gör jag som Monika skriver, läser på gymmet när jag använder någon slags sittande trampmaskin. Fungerar väldigt bra, läsningen gör att jag står ut, jag som annars ledsnar på konditionsträning efter fem minuter 😉 Lycka till med dina mål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s