It happened one wedding

It happened one wedding by Julie James

Vilken bok? It happened one wedding av Julie James.

Var har jag fått tag på den? Shoppat på nätet.

Vad handlar boken om? Investeringsbankiren Sidney Sinclair har ett uppslitande slut på sin förlovning bakom sig, och hon har flyttat till hemstaden. Nu behöver hennes syster hjälp med att snabbt ordna ett drömbröllop, och vill ha hjälp av sin syster och att hon ska vara brudtärna. Brudgummens bror ska vara best man och är lika involverad i bröllopsplaneringen. Brodern är dock totalt olämplig som pojkvänsmaterial. Fast Sidney gillar verkligen att hänga med honom, efter några inledande missar.

Vad tycker jag? Boken har inte så mycket till handling utöver det som jag skrivit här, men den har oerhört bra kemi mellan huvudpersonerna. Julie James var en ny bekantskap jag fick via Lovereads- jag var helt enkelt inte så bevandrad i romance som utspelar sig i nutid innan de tog sig an genren och började översätta till svenska- och det här är en författare som verkar kunna beskriva processen att bli kär på ett väldigt bra sätt.

Tyvärr kvalificerade jag inte denna som hyllvärmare fast den funnits en tid i min hylla, det hade ju varit fint att kunna påbörja den utmaningen. Inte heller nästa bok blir en hyllvärmare, jag läser nu en bok inför bokklubbsträffen nästa helg, och det var tyvärr inget jag kunde hitta bland hyllvärmarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s