Lovereads- jag är ikapp igen!

9789178270392

Vilken bok? Hatar att älska dig av Alisha Rai.

Var har jag fått tag på den? Lyssnat som ljudbok.

Vad handlar boken om? Nicholas och Livvy var ihop. Deras familjer drev en affärsverksamhet ihop. Så händer det en olycka, familjerna startar en fejd och Nicholas och Livvy gör slut. Fast en gång om året träffas dom, en natt. För dom kan inte riktigt släppa varann. Tills ett år då Livvy inte vill träffas. Kort efter det dyker hon upp i deras hemstad efter att ha varit borta ungefär ända sedan det tog slut.

Vad tycker jag? Simonas favorit- min favorit. Simonas smak kan jag lita på. Eller jag har fått väldigt många bra tips av Simona under årens lopp, och de jag läst har utan undantag varit bra läsning. Jag kan objektivt inse att den här boken kan vara väl intensiv för en del läsare. Men jag- jag fortsatte att lyssna på nästa bok i serien på engelska. Jag kan uppskatta stora gester, jag kan uppskatta att inte kunna släppa taget om den jag älskar, jag kan uppskatta försoning när det görs rätt och man KÄNNER hur svårt det är. Om något negativt ska sägas är det väl att skurken i dramat verkligen är en nattsvart skurk utan ett enda litet positivt drag, och sen skulle ju förstås en hel del inte ha blivit så trassligt om folk bara skulle prata med varandra. Men, att folk tiger om en hel del för varann ger förstås dom där härligt trassliga relationerna jag är så förtjust i att läsa om.

Utmaningar:

Får jag presentera_ LJUDBOKSUTMANINGEN2018

Faktiskt bra att påminna sig om att jag i början av året inte hade lyssnat på så många ljudböcker alls, fast en ljudbok inte känns som en utmaning nu!

Jaha, jag har fortfarande läst alla Lovereads böcker ungefär i den takt dom kommit ut. Det är väl den 30.11 nästa kommer, bara att vänta på den alltså!

En reaktion på ”Lovereads- jag är ikapp igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s