Veckans helgfråga

1a939-fotoflexer_photo4

Intressant sak att fundera på om Instagram i Mias helgfråga den här veckan. Mia blev inspirerad av Adlibris instainlägg om att man skulle tipsa om konton att följa som gav bra boktips. Nu undrar hon hur vi tänker om Instagram.

Jag känner att jag måste bli bättre på att ge min bokblogg reklam genom Instagram och även lägga recensioner där.
Hur tänker du?
Jag gör faktiskt väldigt sällan reklam på Instagram för inlägg på min blogg, eller egentligen nästan aldrig. Men när jag funderar på det så här så borde jag naturligtvis för det första bli en aktivare Instagramanvändare, för det andra börja ha fler bokfoton och boktips där och för det tredje naturligtvis också göra mer reklam på Instagram för mig bokblogg. Här till höger på bloggen syns mina senaste instagrambilder, så på bloggen gör jag reklam för mitt instagramkonto rätt aktivt i alla fall.
Bonusfråga: Har du något mysigt hösttips?
host-jpg
Jag kan ju tipsa om att gå ut och plocka svamp! Det är en av mina favoritsysselsättningar på hösten. Åtminstone trattkantareller finns det ännu.

16 reaktioner på ”Veckans helgfråga

  1. Jag tycker att det är roligare att läsa bloggar med mer text, men det är så bekvämt att kunna scrolla genom ett flöde med Instagraminlägg att jag oftare gör det. Däremot har jag inte fastnat för Instagram stories med små filmer, det tar för mycket tid och ger inte lika mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s