En höstenkät

sunflowers-5.jpg

En höstenkät? Det blir bra, tack Lotten!

  1. Vad är det bästa med hösten? Jag gillar att det blir mörkare om kvällarna. Att det blir mörkare om morgnarna också gillar jag kanske inte lika mycket. Jag gillar saker man gör om hösten, plocka svamp och koka äppelsaft och sånt. Och så gillar jag alla höstfärger!
  2. Tips på en bra bok som utspelar sig på hösten? Seglats i september  Seglats i september av Johan Bargum är väl lite mer av en sensommarbok, men det är ju september nu. Och en vackert skriven bok är det!
  3. Vilken bok ser du fram mot mest den här hösten? Spinning silver av Naomi Novik. Jag gillade Uprooted så himla mycket så jag är rädd för att jag förväntar mig alldeles för mycket.
  4. Har du någon speciell läsutmaningen den här hösten? Eller låter du inspirationen styra? Bara sånt som pågår hela året, Månadens bok och min ljudboksutmaning. Fast jag har lyckats så bra med ljudböckerna i år att det känns lite överflödigt med en speciell utmaning för att börja komma överens med ljudböcker i det här skedet av året.. men det innebär väl att utmaningen har varit lyckad!
  5. Har du något speciellt inplanerat den här hösten som du kan se fram mot? Två saker som är lite utöver det vanliga. Den första är nu, snart, jag ska på Bokmässan till Göteborg, och sen lite senare börjar en kurs för att bli ordkonstledare som jag tänker gå. Det handlar om barn, böcker och kreativitet- jag hoppas att det är ännu ett litet steg mot att jag ska hitta ett jobb i bibliotek.
  6. Är det någon film eller TV-serie som du ser fram mot att se den här hösten? Nej inte direkt ser fram emot, men en kompis drog mig med på bio igår för att se filmen Unga Astrid, och det var ju en jättebra film! Har ni inte sett den rekommenderar jag den verkligen!

2 reaktioner på ”En höstenkät

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s