Förälskad i trubbel

Förälskad i trubbel

Vilken bok? Förälskad i trubbel av Sarah Title.

Var har jag fått tag på den? Lyssnat som ljudbok från ljudbokstjänst.

Vad handlar boken om? Liam har fått jobb som bibliotekschef i en liten stad, och tycker staden och invånarna är trevliga och underbara. I den lilla staden kraschlandar Joanna, rockbandsgitarrist med attityd, men en karriär som hon just sabbat. Hon tänkte sig att söka fristad hos sin farmor en kort tid, men då farmor brutit benet blir hon kvar lite längre. Men bo i sin barndomsstad tänker hon definitivt inte.

Vad tycker jag? Bibliotek och bibliotekarier är alltid ett plus i en bok. Likaså är kvinnor med attityd. Hundar är jag mer neutralt inställd till, men dom kan väl vara söta ibland. Och Joanna får växa till sig ordentligt i den här boken, det gillar jag också. Det finns helt enkelt inget jag inte gillar med den här boken.

Utmaningar: Om det är för att jag började med den här utmaningen, eller om det bara var så att tiden var mogen för mig och ljudböcker att hända, det vet jag inte. Men den utmaning som funkat bäst i år är absolut den där jag tänkte försöka lyssna på mer ljudböcker. Den här boken lyssnade jag på till exempel.

Får jag presentera_ LJUDBOKSUTMANINGEN2018

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s