Fototema: Sten

 

Det visar sig att jag gillar att fotografera stenar. Det visste jag inte innan jag började fundera på det här temat. Först kommer alltså lite bilder ”från arkivet”, och sist en relativt nytagen bild.

dav

 

Den här sista bilden tog jag förra veckan, och åh så jag skulle vilja byta plats med den stenen just nu, jag har för varmt hela tiden och det enda sättet att hitta lite svalka är att dyka ner i något vatten.

img_20180709_1940091472875675.jpg

Mera foton på temat hittar du hos gemsweeklyphotochallenge!

24 reaktioner på ”Fototema: Sten

 1. Här fick jag mig ett riktigt gott skratt. Alltså stenen med de stora Manga-ögonen var ju sååå söt, men sista bilden slår nog allt, speciellt med tanke på att du skrev ”det enda sättet att hitta lite svalka är att dyka ner i något vatten.”. För den stenen med lite ”hår” på ser ut som en häck tycker jag:-)))))))

 2. Strosa bland stenar kan man nog göra hur länge som helst. Men numera låter jag dem ligga kvar. Alldeles för lätt att få en stensamling. Jag håller med dig om att det är skönast i vattnet nu!

 3. Så vackra bilder! Perfekt till temat. Hade tänkt att jag skulle måla på stenar med barnbarnen, har en liten samling utomhus för det ändamålet. Nu kanske det blir av när jag fick lite inspiration från din fina kattsten.
  Ingrid

  1. Min kära bloggkatt har inte varit med på alla lektionerna i kattskolan, han vet inte sånt!
   Nej, men han gillar inte att vara I vattnet, men nära vattnet tycker han om att vara.

 4. Anki

  Perfekta stenbilder till veckans tema! Jag gillar också att fota stenar – gillar deras variation i färger och former och en gång i tiden samlade jag på dem också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s