Say yes to the marquess

Vilken bok? Say yes to the marquess av Tessa Dare.

Var har jag fått tag på den? Upptäckte att det fanns några Tessa Dare- böcker i ljudbokstjänsten jag beställer. Det var ju trevligt!

Vad handlar boken om? I åtta år har Clio varit förlovad med Piers Brandon, den perfekta gentlemannen. Nu har hon gett upp hoppet om att någonsin bli gift med honom (och ärligt sagt minns hon knappt hela mannen). Hon vill bli befriad från förlovningen, och eftersom det är hans bror Rafe som sköter hans affärer då Piers är utomlands och diplomatiserar, är det till Rafe Clio vänder sig för att få förlovningen upplöst. Ärligt sagt så har Clio ändå alltid kommit bättre överens med Rafe, trots hans tveksamma val att bli professionell boxare. Rafe däremot gör sitt bästa för att få Clio att bli intresserad av att gifta sig med Piers, de båda bästa människorna han känner måste ju passa ihop, eller?

Vad tycker jag? Jag är ganska svag för Tessa Dares blandning av lätt okonventionella huvudpersoner och lätt humoristisk approach till hela romancegenren. Det här är inget dumt exempel på hennes författarskap, jag bryr mig om huvudpersonerna, det är småkul ibland, och romance av den bättre sorten. Men- om man inte är romancefan så är nog intrigen annars lite svag, förutom relationerna då. (Och inte bara mellan hjälten och hjältinnan, här finns syskonrelationer i överflöd). Så-Tessa Dare kan vara en riktigt bra introduktion till romance för en ovan läsare, men kanske jag skulle välja en annan av hennes böcker.

Utmaningar: Lyssnat som ljudbok, men jag får inte in den här i Sommarbingo 2018, hur jag än försöker.

Får jag presentera_ LJUDBOKSUTMANINGEN2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s