Midnattslinjen.

Midnattslinjen

Vilken bok? Midnattslinjen av Lee Child.

Var har jag fått tag på den? Ljudbok från ljudbokstjänsten vi beställer.

Vad handlar boken om? Jack Reacher hittar en klassring från West Point. Det är uppenbart en kvinnas ring, och Reacher börjar söka efter kvinnan som har pantsatt ringen, eftersom de är så svåra att få att ingen borde pantsätta den. I den vevan snubblar han över handel med illegala läkemedel.

Vad tycker jag? Det är rätt mysigt  att sitta och lyssna gemensamt på en ljudbok. Men det här är kanske inte rätta valet. Det hände väldigt lite i den här boken, till och med så pass att passageraren (jag) kunde sova ett par timmar och ändå vara helt med när jag vaknade.. Kanske serien om Reacher lite överlevt sig själv, maken menar att det finns riktigt bra böcker i serien men det här var nog inte en av dem.

Utmaningar: Ljudbok- check! Och få se nu, vart ska jag få den att passa in i Sommarbingot? Jag går på Us against them- en bok om konflikt eller motstånd. Jack Reacher möter ett visst motstånd från skurkarna som smugglar läkemedel (men inte mer än att han FÖRSTÅS slår dem alla på käften, han är mer överlägsen än Batman, Spider Man och Super Man tillsammans ).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s