Så här tänker jag mig sommaren på bloggen.

Juni, det är sommar det. Jag brukar lyckas blogga rätt regelbundet under sommaren också, men just nu i början på juni kan det eventuellt bli lite färre inlägg, pga många evenemang, och att det artar sig att bli stressigt på jobbet fram till midsommar då jag får semester. Jag har i alla fall storstilade planer som vanligt!

dav

Jag fortsätter med mina bokutflykter. Ibland med cykel, ibland med andra fordon. Jag har redan gjort ett par utflykter i närområdet nu i maj, här och här står det om dem.

DAGENS BOKUTFLYKT

Jag ska spela bokbingo i sommar också! Sommarbingo 2018 heter gruppen på Facebook, och jag undrar vad jag kommer att hitta för bok som är Brighton-lik? Men både den och Around the World in (80) Murders kan gå bra att kombinera med min nästa sommarläsningsplan.

sommabingo2018

Johannas deckarhörna har nämligen tänkt läsa klassisk spänningslitteratur i sommar, och jag tänkte haka på, lite så där i friare stil. Men vad gäller kombinationen här ovanför kan ju Agatha Christies Mordet på Orientexpressen funka som en bok om ett mord ut i världen, och Christie är ju klockren klassisk spänning. Jag har dessutom inte läst nästan något av henne. Jag kommer nog också att hitta någon klassisk deckare som på något sätt passar in i Brighton. Med mer eller mindre krystad motivering! Annars tänker jag lite i linjerna Agatha Christie, Dorothy Sayers och Maria Lang till denna utmaning.

I månadens språk är juni = italienska, juli=afrikaans och augusti=vietnamesiska, så jag ska försöka hitta något till den utmaningen också förstås.

Och det lär nog bli ljudböcker, jag tycker jag kommer rätt bra överens med dem numera efter snart ett halvår med att aktivt försöka lyssna på ljudböcker.

Just nu ser jag verkligen fram emot den här sommaren!

20160601_223554.jpg

 

2 reaktioner på ”Så här tänker jag mig sommaren på bloggen.

  1. Kul att läsa om dina sommarplaner! Böcker från italienska och afrikaans ska jag såklart också leta fram – tänkte läsa Elena Ferrante från italienskan, afrikaans har jag inte börjat kolla efter ännu. Jag ska också hänga med på den klassiska spänningslitteraturen, men har inte riktigt bestämt vad jag ska läsa ännu. Nån deckare/spänningsroman modell äldre blir det säkert under sommaren ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s