Läst i maj

Vilken sommarmånad maj blev! I år känns det som att en helg kunde man utan större eftertanke gå på isen, och följande helg var det redan helt okej att simma i samma hav. Stora pepparkakspojken har redan slutat skolan (och slutade för övrigt med en praktikperiod) medan lilla pepparkakspojken slutar i helgen. Jag jobbar fram till midsommar i år, och i år är min man och jag lediga samtidigt hela semestern. När det gäller bokplaner för i sommar ska jag återkomma till dem i helgen, men åtminstone lite sommarbingo blir det, Sommarbingo 2018 heter facebookgruppen.

sommabingo2018

Nå. Denna månad har jag läst:

Coffin Road – Peter May
Gigolomordet – Mehmet Murat Somer
Finna sig – Agnes Lidbeck
Chefen – Vi Keeland
Uprooted – Naomi Novik
1793 – Niklas Natt och Dag
Fælden – Lilja Sigurdardottir
Whose body? – Dorothy L Sayers
Kärlekens fångar – Susan Amarillas
Inlandet – Elin Willows
The Duchess Deal – Tessa Dare

En bok på danska blev det, det var kul och längesen! Till Månadens språk läste jag en bok ursprungligen skriven på turkiska, Gigolomordet av Mehmet Murat Somer. Lyssnade böcker var Chefen av Vi Keeland, och Whose body? av Dorothy L Sayers. Stadigt och bra med årets utmaningar i maj.

 

 

Vad gäller läsande framöver kan det bli lite mindre tid för det i alla fall första hälften av juni. Den stora grejen som kommer att ta tid är lilla pepparkakspojkens konfirmation. Det kommer antagligen också att vara fullt ös på jobbet ända fram till midsommar och min semester. Men vem vet vad jag kan klämma in för lässtunder i all röra!

 

 

 

2 reaktioner på ”Läst i maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s