Chefen

Chefen (ljudbok)

Vilken bok? Chefen av Vi Keeland.

Var har jag fått tag på den? Från beställd ljudbokstjänst.

Vad handlar boken om? Reese har en dålig dejt, står vid toan och ringer sin kompis för att få henne att ringa och avbryta den dåliga dejten. Chase går förbi och tycker att hon är onödigt elak mot sin dejt. Dejtandet fortsätter, men Chase och hans dejt kommer till Reeses bord och Chase och Reese hittar på de mest otroliga historier hur det kommer sig att de träffats. Reese och Chase springer på varann igen några gånger, och det slutar med att Reese får ett jobb på firman Chase äger och är VD för. Och om det varit lite småflirtande innan så är det nu storflirtandet börjar. Men Reese tycker inte att hon vill ha något förhållande med någon på jobbet.

Vad tycker jag? Det är ju hett. Men den här boken innehåller en del saker jag inte helt gillar. Till exempel är det en del fokus på utseende. Jag vet att det är relativt vanlig i denna genre, och det är inte jättemycket i den här boken heller, men jag får alltid en liten inte så positiv reaktion när det noga påpekas hur vackra huvudpersonerna är. Jag ser kemin mellan huvudpersonerna, och jag ser också att de båda har saker de bidrar med till förhållandet, men jag är inte odelat förtjust i velande. Så om Reese har bestämt sig för att hon inte ska dejta någon på jobbet så ska hon antingen inte göra det, eller så bestämma sig för att hon gör det. Överlag en positiv läsupplevelse, men den svagaste av Lovereads böcker hittills.

Men, ny bok kommer om några dagar, och de tre första böckerna som kom var så lyckade att det är KLART jag ska lyssna på den.

Utmaningar: Lyssnat som ljudbok. Det är åtminstone en grej jag lyckats med i år. Jag tänkte lära mig lyssna på ljudböcker, och jag har verkligen lyssnat på ljudböcker.

Får jag presentera_ LJUDBOKSUTMANINGEN2018

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s