Hatlistan från Sevendays

Vad säger det om mig att jag blir upplivad av en lista om vad jag hatar? Kanske bäst att inte dröja sig kvar vid den tanken utan bara börja på listan från Sevendays.

Tre saker jag hatar: 1. När det renoveras på jobbet och allt är i kaos och provisoriskt, och man förväntas jobba i detta provisorium i flera år. 2. Jogga/ springa. Jag har inget emot motion (numera) men jag kommer inte överens med det där att springa. 3. Mobbare.

Det tråkigaste i mitt liv just nu: Det har faktiskt hänt en tråkig sak precis idag. En av mina kollegor hade sin sista arbetsdag idag och jag kommer verkligen att sakna henne! Visst, vi kommer säkert att ses då och då, men vi kommer inte att sitta bredvid varandra nästan varje dag. Så det är tråkigt.

En låt som får mig på dåligt humör: Alltså, det finns ingen direkt sån sång. Jag använder nog musik när jag är på dåligt humör för att bli på bättre, men i stort sett finns det musik jag gillar och musik jag inte lyssnar på. Med det sagt så var det några damkörssånger för något år sedan som vi skulle öva in till en sångfest som jag inte var förtjust i, speciellt Wagneroperastycket Freudig begrüssen wir die edle Halle tyckte jag var otrevlig att sjunga.

Den äckligaste maträtten: Det finns inget som är hemskare än sill. Jag gillar fisk överlag, men sill har jag avskytt ända sedan vi tvingades äta sill i lågstadiet.

herring-clipart-img_1708

Det här stör jag mig på: Jag kan bli otroligt frustrerad av avbrott i nätförbindelserna.

Så här ser en dålig morgon ut: Det är helt enkelt en morgon som inte löper. Det finns inget i kylskåpet som jag vill ha till frukost och det var något jag var omedveten om. (Vet jag om det får jag ju på något sätt skylla mig själv). Tandkrämen är slut. Hårborsten och hårbanden är försvunna. Alla kläder är smutsiga. Jag kommer inte iväg till jobbet så snabbt jag tänkt, och troligen måste jag också tanka innan jobbet för att inte bensinen ska ta slut. Jag har inget att ta med till matsäck, och maten i jobbets matsal är inte bra den dagen. Inget går helt enkelt som det ska.

När jag är arg, blir jag så här: Det värsta är att jag inte kan tänka klart när jag är riktigt arg. Men eftersom jag är en introvert typ så brukar jag bara försöka undvika sådana personer och saker jag är arg på. Kanske framför allt personer.

Bildresultat för free clipart arg

En sak i bloggvärlden som är irriterande: Nja, det finns inte mycket jag egentligen är irriterad på i bloggvärden. Men en sak som diplomatiskt uttryckt kunde förbättras, är att kommentera på bloggar som använder en annan bloggplattform än man själv gör. Då är det rätt mycket siffror och bokstäver och bilder av bilar och trafikmärken osv. Det måste gå att förenkla på något sätt utan att göra avkall på säkerheten.

Övrig galla jag vill spy ut: Nejtack, jag tror det räcker så. Mobbare, sill, jobbiga morgnar- det är nog tillräckligt!

2 reaktioner på ”Hatlistan från Sevendays

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s