Helgfrågan vecka 15

0d6f2-fotoflexer_photo4

Torsdag kväll, och jag väntar på helg! Ett sätt att vänta på helg är till exempel att svara på Mias helgfråga.

Vad tycker du om kommentargranskning på bloggen?

Jag är glad att jag inte upplevt att jag behöver använda kommentargranskning desto mer. Jag förstår dock att någon kanske ser det som det enda sättet att hålla koll på kommentarer. Sen tycks WordPress plocka en del kommentarer ”åt sidan” så jag måste godkänna dem innan de syns på bloggen. Men än så länge så har WordPress också lyckats filtrera bort alla riktiga skräpkommentarer, så då får jag väl acceptera att godkänna vissa kommentarer.

Bonusfråga:
Vad är du inte så bra på, där du skulle behöva en hjälpande hand?
Det första som dök upp i huvudet var att jag gärna skulle ta emot hjälp när det gäller att städa och hålla ordning hemma.. Lustigt nog får det mig att trivas på jobbet då jag har allt i ganska minutiös ordning där, alfabetsordning, datumordning, inte ett papper på fel ställe, till och med mapparna och dokumenten på datorn logiskt ordnade enligt ämnesområde. Så jag kan liksom egentligen. Det bara går inte att tillämpa hemma.

22 reaktioner på ”Helgfrågan vecka 15

  1. Jag har någon inställning i WordPress som ska göra att jag bara behöver godkänna ”nya”. Om man tidigare har kommenterat ska jag inte behöva godkänna. Men ibland verkar det inte fungera.

  2. Behöver heller inte använda skräppostgranskning, som tur är – peppar peppar – har jag nästan helt sluppit spam på blogspot, och i de sällsynta fall det hänt har det fastnat i skräppostkorgen. Verkar ha ett effektivt spamfilter, tacksam för det. 🙂

  3. Jag är egentligen pedant och gillar att ha välstädat hemma, men tyvärr så orkar inte kroppen så mycket nuförtiden så jag får börja vänja mig vid små dammråttor i hörnen emellanåt 🙂

  4. Jag behöver hjälp med hammare och spik. Det där med ordning kan vara lite si och så … olika beroende på hur mycket annat jag har att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s