Grejen med kärlek

Grejen med kärlek (kartonnage)

Vilken bok? Grejen med kärlek av Julie James.

Var har jag fått tag på den? Lyssnade via familjens ljudbokstjänst.

Vad handlar boken om? När Jessica Harlow och John Shepherd träffades på FBI-utbildningen slog det gnistor. Och inte av det kärleksfulla slaget, utan mera från ilska och konkurrens. Nu, 6 år senare, har de båda börjat syssla med undercoverarbete. De blir tilldelade samma fall, och båda har en del att bevisa med fallet. Jessica är ny på FBI i Chicago, och för John ska det här bli hans sista undercoverfall innan han börjar på en ny utbildning och börjar syssla med fritagning av gisslan och sånt. De försöker alltså båda få jobbet att funka, vilket betyder att de får se en del sidor av varandra som de inte sett förut.

Vad tycker jag? Det är en ganska rätlinjig historia utan större krångligheter. Undercoverarbetet och FBI ger en inramning som kanske gör att den som är mer van att läsa om polisarbete än romantik känner sig mer på hemmaplan med boken, men det är helt klart en romance och förhållandet mellan Jessica och John kommer på första plats och FBI-arbetet på andra plats. Det är också ett genomtänkt förhållande mellan huvudpersonerna och man kan se att det inte alltid är enkelt när två vinnarskallar ska dra jämnt.

Jag kommer att behöva läsa fler böcker av Julie James. Ännu en romanceförfattare jag har hittat tack vare Simona Ahrnstedt alltså -detta är ju ”Simonas val” hos Lovereads. En stark inledning för Lovereads, hoppas de följande böckerna är lika genomtänkta val!

Får jag presentera_ LJUDBOKSUTMANINGEN2018

Åtminstone en ljudbok även i februari (jag kan avslöja att det nog blir fler faktiskt) och utmaningen att lyssna på mer ljudböcker går bra ännu.

2 reaktioner på ”Grejen med kärlek

  1. Pingback: Veckans topplista: Årets bästa. – BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

  2. Pingback: Grejen med kärlek av Julie James | Lottens Bokblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s