Helgfrågan om torsdagar och recensioner på Instagram!

db4b8-fotoflexer_photo4

Mias bokhörna frågar det här i helgfrågan:

Vad tycker du om att fler lägger recensioner på Instagram, vilket föredrar du?
Motivera.

Jaaa, svår fråga det där. För mig KÄNNS det som Instagram är för foton, att jag inte är beredd att läsa långa texter där. Å andra sidan är mina egna recensioner här på bloggen ofta ganska korta, så dom kanske skulle vara alldeles lagom på Instagram?

Nu har jag ju inte någon Instagram för min blogg, förstås, jag har bara min personliga, så på det sättet är det nog bloggen som för mig är mer menad för böcker. Det sagt så blir det rätt mycket bokbilder på Instgram också..

Bonusfråga: Hur ser dina torsdagskvällar ut?

Men SÅ KLART sitter jag med andan i halsen och väntar på helfrågan hela torsdagen! Eeh, jag har faktiskt ”andan i halsen” och är illröd i ansiktet den här tiden på torsdag kväll, jag har nämligen just kommit hem från konditionsboxning, liksom nästan varje torsdag.

På dagen brukar jag jobba, och sen gör jag inte så mycket mer en vanlig torsdag. Förutom svarar på Helgfrågan, då!

 

 

30 reaktioner på ”Helgfrågan om torsdagar och recensioner på Instagram!

    1. KONDITIONSboxning. Jag inbillar mig inte att jag skulle ha något att göra i en riktig boxningsring. Och fler kontorsjobbare borde upptäcka boxning, finns inte mycket effektivare motion för axlar och rygg!!

  1. Det är så svårt det där med hur man skall göra med recensionerna. Förlagen vill nog helst att man lägger ut dem på Instagram, eftersom de då kan reposta och göra mer reklam för sina böcker. Själv föredrar jag generellt sett bloggar, men Instagram är bra för att få en snabb uppfattning om vad som gäller just nu.

  2. Jag använder Instagram för att visa ögonblicksbilder från mitt författarliv. Ibland visar jag också vad jag läser just nu. Men vill man veta mer om mig och mina böcker så är det bloggen som gäller.

  3. Ja det är väl så jag uppfattat det, att Instagram mer är för bilder och inte för långa texter. Har varken Instagram eller smartphone själv, så svårt att veta. Läste på kommentar här ovan att förlagen helst vill ha recensioner på Instagram… så kanske min bokblogg är på utdöende då, va trist. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s