Idag Halloween-romance.

9781460336335WEB.JPG

Vilken bok? Her Halloween treat av Tiffany Reisz.

Var har jag fått tag på den? En till ljudbok!

Vad handlar boken om? Joey Silvia ska hälsa på sin familj och vara med på sin brors bröllop. Hon flyger via Los Angeles för att hälsa på sin långdistans-pojkvän sedan två år för att överraska honom. Men det är Joey som blir överraskad, hennes pojkvän visar sig vara gift med en annan. Joey flyger till Oregon för bröllopet, och snubblar över broderns bästa kompis, som har renoverat familjens stuga där Joey ska bo.

Vad tycker jag? Tjaa, det HADE kunnat vara mer Halloween i boken. Nu är det helt enkelt så att bröllopet hålls på Halloween och är en maskerad. Det är också Joeys födelsedag. Chris, den manliga huvudpersonen hade egentligen kunnat bytas ut mot Erick, huvudpersonen från förra boken, bortsett från att Chris inte har någon tonårig dotter. Annars var dom helt lika, jobbade t.o.m med samma sak.. Oregon lät vackert i den här boken, det kunde definitivt vara ett resmål för mig. Och igen, massor av heta scener i boken.

Utmaning: Ja, det här med ljudböcker har ju fått en bra start. Och i julbingot kan den här ju vara en med fest och kalas, med tanke på bröllopsfesten då.

Får jag presentera_ LJUDBOKSUTMANINGEN2018

 

En reaktion på ”Idag Halloween-romance.

  1. Pingback: 2018 januari till mars – BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s