Helgfrågan: läser just nu.

cacb5-fotoflexer_photo4

Här kommer veckans helgfråga:

Vad läser du nu?

Jag har börjat på Blå villan av Eva Frantz- hon är på väg hit till biblioteket och jag tänkte fara och lyssna på henne. Och då känns det ju som att jag vill ha läst något av henne. Jag är även i kö på biblioteket för hennes första bok, Sommarön, men den hinner jag realistiskt sett nog inte läsa innan dess.

Blå villan

Jag har fortfarande dessutom tänkt komma igenom Banquet for the Damned av Adam Nevill, men är väl ärligt sagt inte så sugen på skräck just nu. Dock blev det inte så mycket kvar av boken då kring Halloween när jag kände för lite skräck så jag ska väl nog försöka avsluta.

20992957

Bonusfråga: Vad ska du göra i helgen?

Jag ska på bowling + en bit mat efteråt, för att fira en släktings födelsedag. Jag har bowlat två gånger i mitt liv, och den senaste gången var kring 10 år sen, så det blir säkert jag som vinner hela släktturneringen!!

20 reaktioner på ”Helgfrågan: läser just nu.

  1. Heja heja till bowlingen!
    Däremot har jag inte hört talas om någon av dina titlar, men håller med dig om att en gärna vill hinna läsa innan en lyssnar på en författare.

  2. Vad roligt att bowla, jag har inte gjort det många gånger men det blev mest när jag var gravid med mitt första barn, sjukt vad träningsvärk man fick!! Hur gick släktturneringen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s