Baby, I’m yours

Baby, I'm yours by Susan Anderson

Vilken bok? Baby I’m yours av Susan Andersen.

Var har jag fått tag på den? Via Bookmooch.

Vad handlar boken om? Catherine MacPherson har en tvillingsyster. Sagda tvillingsyster har brutit sina borgensvillkor, och en bountyhunter kommer för att föra henne till rätten igen. Det är bara det att han finner sig gilla Catherine väldigt mycket. Trots att hon envisas med att ljuga och påstå att hon heter Catherine och inte alls brutit några borgensvillkor. Dessutom är Catherines tvillingsyster jagad av en mördare, och mördaren gör samma antagande som bountyhuntern.

Vad tycker jag? Joo, den är fånig och osannolik och allt det där, men på ett glatt och varmhjärtat sätt. Om du gillar romance kan du absolut råka ut för värre böcker.

Är det någon som sysslar med Bookcrossing? Jag har fått den här via Bookmooch, som sagt, men den här boken är också registrerad på Bookcrossing, och ifall det är någon som sysslar med det, eller är intresserad av boken annars och kan tänka sig att registrera boken på Bookcrossing.com när den anlänt, och gärna sända den vidare på något sätt efter att den är utläst, så skickar jag hjärtans gärna boken till den personen! Hör av dig på sarapepparkaka @ gmail.com i så fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s