Allt eller inget

Allt eller inget

Vilken bok? Allt eller inget av Simona Ahrnstedt.

Var har jag fått tag på den? Ett recensionsexemplar, tack så mycket!

Vad handlar boken om? Lexia skulle träffa vänner och ha en tjejkväll. Det blev inget av det, men Lexia bestämmer sig för att ta ett par drinkar ändå innan hon går hem. Då dyker en trevlig kille -Adam- upp, och kvällen blir både sen och blöt. Plikttrogen som hon är släpar hon sig ändå till sitt jobb på en reklambyrå på måndag morgon, bara för att ställas inför att killen hon tillbringade gårdagskvällen med är den nya VD:n på reklambyrån efter att den blivit övertagen av en stor firma. Och han är känd för att sanera företag med hårda nypor.

Vad tycker jag? Det är ju en klassisk början på en romance. Men sen blir det mindre klassiskt, fast mycket bra, med ingredienser som en underklädeskampanj, det utrymme som ges åt grupper som traditionellt sett haft mindre representation i reklamkampanjer, kroppspositivism och feminism. Och ändå utan att tappa något av personkemin och utvecklingen av förhållandet mellan Lexia och Adam. Lexia och Adam är kanske det par jag känt mest för hittills i Simonas böcker.

Nå- är det här igen den bästa av Simonas böcker? Det brukar jag vanligtvis tycka när jag läst den nyaste.. Som sagt, jag gillar paret Lexia och Adam, kanske mest av något par hittills. Men jag var mycket svag för bastuscenen i förra boken (jag ÄR från Finland, trots allt) och med den scenen i åtanke, och också i övrigt för miljön i förra boken, blir den nya boken lika bra som den förra.

Vilket betyder att jag tycker i stort sett alla borde läsa den här. Genast. Den bör faktiskt funka även för den som inte är så van att läsa romance- reklambyrån, kontorsrelationerna och underklädeskampanjen bör hjälpa en sån person att komma in i historien.

aret-for-romance2017

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s