Head over heels

wp-image-776447585

Vilken bok? Head over heels- Jill Shalvis.

Var har jag fått tag på den? Handlat på nätbokhandel.

Vad handlar boken om? Den kvinnliga huvudpersonen är en kvinna som haft svårt att slå sig till ro, och som dessutom ibland befriar kamphundar och sånt. Den manliga huvudpersonen är en sheriff som har ett förflutet som ungdomsbrottsling.

Vad tycker jag? Det här var tydligen igen en bok en bit in i en serie. Men det tror jag inte spelar så stor roll, vi har nog alla varit där, de tre systrarna som lärt känna varann  i vuxen ålder då de ärvt ett bed& breakfast i en liten stad. Den charmiga, bohemiska huvudpersonen som borde slå sig till ro (=gifta sig, få ett ton ungar, och utveckla ett osunt intresse för .. typ spetsknyppling) (det var att göra sina egna ekologiska skönhetsprodukter faktiskt i den här boken, spetsknyppling hade nog varit mer originellt) enligt sina förståndiga systrar . Den präktige unge mannen som – oh ve och fasa- är KRIMINELL i hemlighet eftersom har på något oklara grunder tillbringat tid i ungdomsfängelse (Ja, seriöst, det var en bilolycka pga alkohol, men har körde ju inte bilen? Jag missande möjligen något där, kanske bilen var stulen?) och som tvekar att engagera sig i den bohemiska huvudpersonen eftersom hon väcker hans undertryckta vilda känslor till liv.. jaja, ni ser vartåt det här barkar. Småstadskärlek formulär 1a. Och helt okej småstadskärlek, men fortfarande formulär 1a.

Utmaningar: Jag satte Jill Shalvis på boktolvan-listan. Vilket innebär att nu har jag läst 16/12 till den utmaningen då. Dessutom en bok som passar fint till mitt självutnämnda år för romance-läsning.

aret-for-romance2017

2 reaktioner på ”Head over heels

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s