Läsmånaden februari

Butterfly swords av Jeannie Lin
The naked duke av Sally Mackenzie
Dolda tillgångar av Margot Lee Shetterly
The secret history of the Pink Carnation av Lauren Willig
Fortune favors the wicked av Theresa Romain
Match me if you can av Michele Gorman
One week as lovers av Victoria Dahl
Trump och vredens Amerika av Laura och Saska Saarikoski

8 böcker i februari. Det är okej. 6 av dessa böcker är romance. Eller, Match me if you can kanske är mera chick lit. Det känns kul! Jag känner mig inte heller på något sätt färdig med min romanceläsning än. Däremot börjar ju mitt bokpaket från början av året ta slut, så det lutar faktiskt mot att det kommer ett till paket snart. Exakt vad som finns i detta paket har jag inte bestämt mig för än.

heart

Då det gäller utmaningar har jag nog aldrig susat fram i sådan här fart som jag gör i Boktolvan. Jag har läst 8 av de författarna jag har listat nu. Det finns en stor möjlighet att jag läser fler än tolv av de författare jag listat där. Tydligen hade jag ett stort uppdämt behov av romance, och lyckades komma på det då jag gjorde min lista.

Boken Dolda tillgångar har fått mig mycket nyfiken på filmen som gjorts med boken som bas. Det kan vara en intressant historia, boken var i alla händelser en bok jag lärde mig mycket av.

I den finlandssvenska läsutmaningen skulle man i februari läsa en bok som gör en upphetsad. Jag valde att tolka upphetsad som upprörd och arg och läste en bok om Donald Trump. I mars ska man läsa en bok av en levande Nobelpristagare.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s