A lady awakened

A Lady Awakened (Blackshear Family) by…

Vilken bok? A lady awakened av Cecilia Grant.

Var har jag fått tag på den? Inhandlat från nätbokhandel som begagnad. Just den här boken är ett avskrivet exemplar från Wiltshire Libraries. Jag gillar att böcker har en historia innan jag får dem i mina händer.

Vad handlar boken om? Martha Russell har blivit änka. Hon ser inte fram emot att lämna sitt och makens hem och flytta in med sin bror och hans familj, dessutom är hon rädd att makens bror inte kommer att behandla vare sig ägorna eller tjänarna på ett bra sätt. Men eftersom hon inte blev med barn med sin make, så är det så det kommer att bli pga arvsregler. Hon börjar fundera om och hur det skulle gå att få till ett barn och stanna på gården. Då flyttar en man med mycket dåligt rykte in i grannhuset..

Vad tycker jag?  Ja hjälp, det här är en så osannolik bok. Jag tror nog alternativet som hon förkastar, att fejka en graviditet och skaffa ett föräldralöst barn någonstans ifrån, hade varit det enda rätta i den här situationen. Men det hade ju inte blivit en bok då, i alla fall inte den här boken. Och sen bestämma sig för att engagera grannen, men att absolut inte njuta av situationen för att det vore syndigt.. jaa. Nå, det går ju som man kan räkna ut och dom lever lyckliga i alla sina dagar då grannkillen beslutat sig för att han nog inte ska vara en scoundrel mera utan bli en seriös man som är värdig henne. Medan jag tror att jag nu vet allt jag någonsin kommer att behöva veta om moderna jordbruksmetoder på 1800-talet.

Utmaningar: Jajjamensan, Cecilia Grant finns med i Boktolvan! 3/12.

aret-for-romance2017

2 reaktioner på ”A lady awakened

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s