Den bästa

ordinary-choose-to-be-extraordinary-daniel-burrus-linkedin-3bstwz-clipart

 

Lyrans Noblesser har en ny fredagsutmaning, bästautmaningen. Den här veckan söks en klassiker, skriven av en nu död svensk man. Den bästa i den kategorin.

Det här är en kategori böcker jag inte är så beläst inom. Jag får väl helt enkelt ta en svensk klassiker skriven av en man som nu är död som jag läst.

Mina drömmars stad : roman by Per…

Mina drömmars stad av Per Anders Fogelström. Tänk, jag skulle aldrig ha läst den här serien om det inte varit för en fd kollega som både tipsade mig och lånade mig hela Stad-serien, jag skulle inte har trott att detta var något för mig. Men det är ju lysande bra om man som jag är intresserad av historia! Och Fogelström måste verkligen ha älskat sin stad. Jag är verkligen tacksam att jag fick detta tips!

 

Annonser

25 reaktioner på ”Den bästa

  1. Å den här sviten har jag aldrig läst. Tror jag har i alla fall de två första romanerna i serien, men som du har jag tänkt att det kanske inte är något för mig. Jag har antagligen fel, jag också.

  2. Å, vi valde lika! Men det finns många bra böcker av döda svenska författare. Sara, jag har lagt in din blogg på Bloglovin nu så jag inte missar dig igen. När min blogglista försvann så tappade jag bort dig – men nu har jag alltså lagt in dig på Bloglovin (även om jag inte tycker att det funkar sådär strålande direkt…)

  3. Ja det här är ju verkligen en bokserie man borde läsa som historieintresserad. Har själv dock ännu inte tagit mig an. Säkert ett riktigt bra val för temat! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s