Lola och pojken i huset bredvid

Lola och pojken i huset bredvid

Vilken bok? Lola och pojken i huset bredvid av Stephanie Perkins.

Var har jag fått tag på den? Lånad från biblioteket.

Vad handlar boken om? Lola Nolan i San Fransisco (jobbar som av en händelse på samma bio som Anna från Anna och den franska kyssen) har det rätt bra, en hårdrockarpojkvän och livet flyter på. Men plötsligt flyttar han tillbaka, pojken från förr, Cricket Bell.

Vad tycker jag? Trevlig söt historia om att vara sig själv. Och ha två pappor men inte riktigt någon mamma. Tydligen också om faran med att ha en pojkvän som är äldre än en själv (vilket jag ställer mig lite frågande till, Lolas pojkvän verkar inte vara så himla mycket äldre? Har jag missat nåt här? Visst är han lite skitstövlig men tror inte det hade med åldern att göra, det eller rockbandsspelning?) och att inte göra som pappa (papporna) säger, och att ens föräldrar vet vilken kille som är bäst.

Det är med andra ord lite pekpinnigt. Men bra skrivet och jag skulle säkert också ha valt grannkillen. Om inte mina föräldrar SÅÅ tydligt hade visat vilken kille som föredrogs. Då kan det hända att jag skulle ha gjort tvärtom bara för att. Så mogen är jag, snart 40. (Okej, om rockbandskillen varit skitstövlig hade jag kastat ut honom OCKSÅ.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s