Gotlands ödesgudinna

Ödesgudinnan på Salong…

Vilken bok? Ödesgudinnan på Salong d’Amour av Anna Jansson.

Var har jag fått tag på den? Det utmärkta lokala biblioteket.

Vad handlar boken om? Frisörskan Angelika försöker para ihop sina kunder med varandra. Någon säljer dessutom hus han inte äger. Och borde inte ödesgudinnan också fixa lite kärlek till sig själv?

Vad tycker jag? Jag tycker att Visby är ett av de vackraste ställen jag varit till. Fast det var väl boken jag skulle säga något om.. hmm. Det är en bok som jag lånade för att den skulle passa in i ett visst fack. Nämligen, glad och trevlig bok, gärna med romantik. Inte svårsmält. Och jo, den passar alldeles bra där. Men jag vet inte. Jag och Anna Jansson har lite svårt för att klicka, tydligen även när hon inte skriver deckare. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Jag skulle kunna försöka låta sofistikerad och lite svår och säga att det blir lite för ytligt. Men ni som följer min blogg vet ju att jag isåfall skulle vara skenhelig- jag läser hjärtans gärna ytliga böcker, tack så mycket, när mitt humör och min livssituation så kräver. Faktiskt så var det ju en sån bok jag var på jakt efter. Det finns till och med recept i boken. Och jag smälter fortfarande inte. Men- jag läste den, och nu kommer jag sannolikt att glömma bort det mesta. Eventuellt skriver jag av något recept.

Det här blir också en bok till Kaosutmaningen- en bok där nycklar spelar en stor roll. Det blir bok 10/20. Kul att det blev en utmaningsbok, tyckte jag legat av mig lite nu i februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s