#Blogg24: 19 december och bokbloggsjerka

Blogg24

Det går ju bra med #blogg24- utmaningen. Bara fem dagar kvar på den. Jag brukar inte alltid hinna med ett inlägg per dag, och kommer säkert inte att få till ett inlägg per dag på jullovet, men som målsättning är den bra och jag får se hur det artar sig i januari, kanske jag får till ett inlägg per dag igen då (minst..).

jerka11

Över till veckans bokbloggsjerka! Den här veckan undrar AnnikaSnart är det jul och lite välbehövlig vila. Hur ser julen ut? Vad ska ni läsa?

Julen innebär som alltid en del tid på resande fot. I början på nästa vecka reser vi till pepparkakspojkarnas farfar och farmor, där julafton ska firas i år. Vi turas om, vartannat år hos mormor och morfar, vartannat år hos farmor och farfar.

Ganska snart efter julafton kommer vi tillbaka hem, och fram till helgen blir det allmänt slappande. Ifall vädret tillåter kan det hända vi åker ner till sommarstugan och eldar bastun. Veckan efter julafton måste jag jobba åtminstone ett par dagar. Nyår blir hos min mans kusin, troligen ett småbarnsrikt firande- det har ju sin charm, och när det gäller raketer får man ju till ordentligt med entusiasm om det är barn med i sällskapet!

Men läsandet- jaa, jag har inga speciella planer. Jag har ju förstås fortfarande två olästa böcker med jultema ur ”utrensade kassen” jag fick, dom två blir nog lästa tror jag.

A Christmas Guest by Anne PerryA Christmas Secret by Anne Perry

Högen med lånade böcker är väldigt liten just nu, och förblir nog lika liten hela julen, för jag gillar ju inte att ta med mig låneböcker när jag flänger runt. Men just nu så gör det inte så mycket, jag har ju ”utrensade kassen”, ett par deckare sen i höstas, och fortfarande ganska många böcker olästa i min Halloweenvinst. Så det kan ju hända att det blir en skrämmande jul, så där ur lässynvinkel.

The Returned
Annonser

44 reaktioner på ”#Blogg24: 19 december och bokbloggsjerka

  1. Vi har den närmaste familjen på samma ort så vi behöver inte åka så långt för att träffas vilket är skönt. Men visst är det mysigt att träffa släkten till jul. Böckerna med jultema låter mysigt.

  2. Jag umgås bara med mina allra närmsta under julen, de jag träffar varje dag, men då hinner vi inte göra så mycket tillsammans. Det tar vi igen på julen! God jul och gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s