En smakbit ur: En lönnmördare tar farväl

en smakebit

Smakbitarna är tillbaka hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Vi har tillbringat en härlig helg på sommarstugan, med familj och vänner, och nu känns det allt lite besvärligt att återgå till vardagen. Fiskelyckan var god, svamplyckan ännu bättre, och skoj att träffa personer som man alltför sällan ser.

Jag har inte läst så mycket. Men litegrann håller jag på med ”En lönnmördare tar farväl” av Malcolm Mackay. Jag har inte riktigt blivit fångad av den här boken, men om det då beror på att jag bara haft möjlighet att läsa en sida eller två innan jag fått sätta undan boken igen, eller på något annat, det kan jag inte säga. Smakbiten är från s 8.

en-lonnmordare-tar-farval

Frank hade kanske ingen lust att bli ersatt, men så småningom skulle han ju ändå bli det. Sedan borde det bli Calum som tog över. För Jamiesons skull är det bäst att det blir någon som Calum. En som tar arbete på allvar, som har respekt för det och förstår vad det handlar om. Det finns alltför många dumma små idioter som fjantar omkring och inbillar sig att de är pistolmän. Men det är de inte. De är bara killar med skjutvapen.

10 reaktioner på ”En smakbit ur: En lönnmördare tar farväl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s