Äntligen Bokbloggsjerka

jerka11

Jag som har svårt att förstå att det är fredag om jag inte kan delta i Annikas bokbloggsjerka, har känt mig lite vilsen de senaste veckorna när bokbloggsjerkan hållit sommarpaus. Så naturligtvis ska jag vara med denna gång! Dessutom kan man delta i en utlottning av bokaskar. Men det ska jag inte göra, jag vann ju faktiskt förra gången Annika hade utlottning, så jag tycker det kan vara någon annans tur.

Vad har du läst för spännande böcker i sommar? är veckans fråga.

En bok som definitivt kommer med är ”Oryx och Crake” av Margaret Atwood. Det enda jag kan säga om den är att jag absolut inte förstår varför jag inte läst den redan för länge sen.

Sen läste jag en Ian Rankin, ”Dead souls”. Och böckerna om Rebus, dom är ju alltid spännande.

Det får bli dom två som är mitt svar.

 

39 reaktioner på ”Äntligen Bokbloggsjerka

  1. Jag har inte läst nåt av Atwood och tvekar fortfarande om jag ska göra det. Står ofta i biblioteket och tittar dumt på böckerna hon skrivit i hyllan att det är lättare att gå därifrån tomhänt;).

  2. Margaret Atwood är en författare som jag verkligen vill läsa, men det blir bara inte av. Nu har jag dock en bok av henne, en om skrivande, här hemma så någon gång blir hon allt läst 🙂

  3. Precis så har jag känt om alla Atwoods böcker jag läst hittills – hon är genial! Oryx & Crake har jag inte ännu läst men det kommer bli av, garanterat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s