En smakbit ur En enda natt

Screenshot_2014-08-24-09-17-54

Det var en smakbit ur Simona Ahrnstedts nyaste bok. Jag har den som e-bok, det här är ganska i början för jag började precis läsa den. Åh så glad jag blev när den kom, få se nu vad jag tycker om den här för nu utspelar sig boken i nutid, det har inte hennes andra böcker gjort. Men jag är hyfsat säker på att de kommer att leva lyckliga i alla sina dagar i slutet ändå ;)!

9789137143101

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloggen Flukten fra virkeligheten samlar smakbitar varje söndag, följ länken och se vad Norden läser!

25 reaktioner på ”En smakbit ur En enda natt

  1. Jag har gillat Simona Ahrnstedts tidigare böcker, så det överraskade mig att jag inte alls var sugen på att läsa den här. Är nog lite trött på contemporary romance just nu. Men någon gång ska jag läsa den här 🙂

  2. astridterese

    Det hørtes ut som en fin bok. Jeg kjenner ikke til forfatteren, men jeg skulle gjerne tittet nærmere på den 🙂 Ønsker deg en flott søndag!

  3. Jag har bara läst Överenskommelser av Simona och har både Betvingande och De skandalösa i olästhyllan. Visserligen är ju det här en ny serie, men jag måste nog läsa klart den gamla först. Men tack för smakbiten 🙂

    1. 🙂 Jag gillade ”De skandalösa” bäst, men så här långt får jag säga att ”En enda natt” fakrtiskt påminner litgrann om ”Överenskommelser”, så det kan vara ett bra beslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s