Om ljudböcker- bokbloggsjerka

jerka11

Tur att man får delta i Annikas bokbloggsjerka ända till måndag! Skulle vara synd att missa den. Jag har haft en sån där galet upptagen helg, vi var ett varv till Tallinn, ute på middag i den lilla staden jag bor, lämnade in en essä på 1200 ord som inte ens var påbörjad dagen innan den blev inlämnad, och skruvade fast gipsskivor i ett garagetak.

Hur ställer du dig till ljudböcker och vilken är den bästa ljudboken som du har ”läst”?

Jag har inte så himla mycket att säga om ljudböcker faktiskt. Jag har aldrig lyssnat på en ljudbok i vuxen ålder. Jag tror att det kunde vara väldigt bra att lyssna på ljudböcker när man är ute och går eller joggar. Någon gång ska jag testa saken. Det förutsätter förstås att man har nåt att lyssna med. Jag borde alltså lokalisera min mp3-spelare.

Ett annat tillfälle när jag tror ljudböcker skulle vara bra är när man lagar mat eller diskar eller annars donar i köket. Sådana tillfällen finns det ju av, varje dag. Hittills har jag lyssnat på radio. Men jag undrar- skulle jag bränna vid maten om jag blev riktigt fångad av något som händer i boken?

12 reaktioner på ”Om ljudböcker- bokbloggsjerka

  1. Hektisk helg, men säkert kul! Jag har testat ljudbok en gång, det funkar inte för mig, jag behöver se orden för att minnas handlingen! Men en kanonidé för dem som det passar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s