Bokbloggsjerka

I veckans bokbloggsjerka funderar Annika: Har du ett konto på Boktipset, Goodreads eller båda? Vilken av dem är bäst och varför?

Jag har ett Goodreads-konto. Men jag är inte en aktiv användare. Det var mest en slump jag skaffade konto där. Jag har till exempel inte betygsatt mina böcker så jag får inga rekommendationer därifrån. Då kan man fråga sig, varför har jag inte gjort det? Jo, för att jag håller mitt bibliotek på Librarything relativt ajour med verkligheten. Och är lite lite mer aktiv där. Och för att på Librarything får man rekommendationer fast man inte betygsätter. Det står i rekommendationen vilken bok den baserar sig på, och så kan man ju själv bedöma om man skulle gilla eller inte.

Boktipset är jag inte bekant med alls.

28 reaktioner på ”Bokbloggsjerka

  1. Jag tycker det räcker med min bokdagbok/blogg, jag ids inte hålla rätt på ett forum till att uppdatera hela tiden. Bästa boktipsen får jag ändå genom att läsa alla er andras bloggar!

  2. Jag har inte något konto på något av ställena, inte haft något behov hittills. Men jag blir ju lite nyfiken på Librarything som jag inte känner till, får ta och kolla det. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s