Bokbloggsjerka (äntligen!)

Det är fredag och denna vecka blir det bokbloggsjerka! Annika (följ länken för att se andras svar på frågan!) hade tagit lite välförtjänt paus, men jag kände mig allt lite vilsen då det blev helg utan bokbloggsjerka..

Det är inte utan att jag är lite vilse idag med, för andra gången sedan sommaren har jag faktiskt jobbat en fredag. Japp, så bra har man det om man jobbar deltid! Nå, till veckans fråga.

Vilken karaktär och/eller författare skulle du vilja slå på käften alternativt ge en kram?

Jag tycker överlag att de flesta personer behöver kramar. Käftsmällar brukar jag försöka undvika.

Jag håller precis på att läsa ”Oranges are not the only fruit” av Jeannette Winterson, och jag tror att Jeannette Winterson som flicka hade nog behövt få lite kramar. Så det får bli mitt svar.

26 reaktioner på ”Bokbloggsjerka (äntligen!)

  1. Jeanette Winterson har jag inte läst något av, men med tanke på hennes titlar så låter det som att hon hade behövt en del kramar som ung. Kanske som gammal också.

  2. Kände mig också en aning vilse utan jerkan:). Den boken har jag inte läst men läste recensionen på Bokus. Hon verkar definitivt behöva många kramar.

  3. Håller med dig, de flesta behöver nog en kram och inte en smäll. Tyvärr är det nog inte så lätt alltid att dela ut de där kramarna, vi är dåliga i vårt land på att ge positiv feedback.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s