Tematrio tegelsten!

Lyrans Noblesser har läst tegelstenar. Inspirerad av detta vill hon att vi ska berätta om tre minnesvärda tegelstenar i veckans tematrio.

Nr 1 blir boken jag läste i våras, en vindlande historia om koder, skattjakt, andra världskriget, datorer och människor- Cryptonomicon av Neal Stephenson.

Cryptonomicon by Neal Stephenson

Nr 2 är en bok som jag inte helt gillade, men som jag var mycket glad över att jag äntligen fick läst. Den såg så himla förebrående ut där den stod på hyllan, Anna Karenina av Leo Tolstoj.

Anna Karenina (Signet Classics) by Leo…

Nr 3 blir inledningen på en trilogi som det var längesen jag tänkte på och läste. The dark mirror av Juliet Marillier. En fantasyhistoria, och rätt så sagoaktig, men miljön och tiden är tänkt att vara Skottland när kelterna och pikterna möts.

The Dark Mirror: Book One of the Bridei…

Det var dagens tegelstenar!

 

13 reaktioner på ”Tematrio tegelsten!

    1. Den rekommenderas. Men den är LÅNG. Och jag har en annan bok av samma författare i hyllan just nu. Den är LÄNGRE. Jag måste ta och vänta på rätt tillfälle för den boken. Typ jullovet eller nåt.

  1. Jag läste Anna Karenina när jag var i gymnasieåldern. Boken lånades på biblioteket, och hade nog stått i hyllan ett bra tag. Den var i två band och med bildlöst omslag, men innehållet var fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s