Helgens inköp

Jag tillbringade ju helgen tillsammans med Pepparkakspojken och andra elever från hans skola på Skolmusik 2013- och det var jätteskoj, och helt säkert en upplevelse att få sjunga i en kör med mer än 4000 andra korister.

Det fanns en bokhandel i närheten av där vi bodde. Jag gick rakt på den som om jag skulle ha dragits till den genom osynliga krafter. Dom hade en fyndkorg. De här böckerna bodde i fyndkorgen förut, men bor nu i min hylla:

The God of the Hive: A Novel of Suspense Featuring Mary Russell and Sherlock HolmesHeresyDreams of a Dark Warrior

Det måste helt enkelt ha varit fyndkorgen som skickade ut lockrop. Andra föräldrar shoppade kläder och sånt. Det kanske finns hus där man har fler strumpor än böcker. Inte hos oss, men jag kan se att det kan vara möjligt. (Jag har över fyrahundra böcker. Ingen av oss fyra i den här familjen har hundra strumpor var. Sen är ju inte sönernas böcker räknade, och man bör nog räkna dem också.)

Kresley Cole har jag läst förr, delar ur samma serie den här boken hör till. Serien är okej, med ett undantag, ”Dark needs at night’s edge”. Den boken fullkomligen älskar jag, cheesy romantik och allt. En vampyr med mentala problem förälskar sig i ett spöke- jag tror faktiskt inte jag nånsin läst om ett liknande par.

Laurie R Kings serie om Mary Russell och Sherlock Holmes har jag läst en bok ur tidigare också. Dom två andra författarna har jag inte läst tidigare.

 

2 reaktioner på ”Helgens inköp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s