Udda verklighet

Udda verklighet by Nene Ormes

Vilken bok? Udda verklighet av Nene Ormes.

Var har jag fått tag på den? Lånat som e-bok.

Vad handlar boken om? Udda har problem med mardrömmar. Hennes kompis Daniel bestämmer sig för att utforska hennes drömmar, vilket inte är ett särskilt bra beslut, för han försvinner spårlöst. Men Udda får i alla fall reda på mer om sig själv medan hon letar efter honom.

Vad tycker jag? Först ska min man få en komplimang (snart är det ju Alla hjärtans dag också, så det är väl tidsenligt med komplimanger). Det var aktuellt med bussresa till konsert. Inte en superlång resa men ändå en bra stund. -Vad ska jag ta med för bok? Kan man förresten ta med en bok eller verkar det ofint att sitta och läsa ifall alla andra vill prata? -Du tar med dig plattan, sa mannen. Då verkar du åtminstone modern också, inte bara oartig.

Den mannen, han är ett fynd.

Så kom det sig att jag läste ”Udda verklighet” i en buss full med glada kördamer. Det är en ganska normal urban fantasy-historia, ingen århundradets bok. Men spännande, okej persongalleri och snabbläst text. Ger mersmak, så det är ju trevligt att det finns en fortsättning i samma serie då (heter ”Särskild”).

4 reaktioner på ”Udda verklighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s