En smakebit på søndag

Denna söndag är jag trött efter en lyckad julfest i går kväll. Kören jag sjunger med i har varje år traditionsenlig julfest, med julmat, tomte, ringdans och annan dans, lekar och mycket, mycket sång.

Dessutom vill jag meddela att det nog i stort sett är städat och julpyntat hos oss, jag klarade min föresats på fredagen att städa och skotta snö innan jag började på en ny bok. Men det var på fredag, nu är det söndag och nu läser jag ”De dödas strand” av Carrie Ryan. Så min smakbit till ”Flukten fra virkelighetens” söndagsnöje kommer därifrån.

De dödas strand

Han lyfter blicken mot mig. Hans armar glider ut ur hennes hår och blir slappt hängande. Blod rinner nerför hans underarm och droppar från hans fingrar. Men det är inte det som jag stirrar på. Jag stirrar på såret med en månskäras form utmed hans axels rundning. Jag stirrar på det ställe där han blivit biten.  

Det handlar om zombies. Så det är absolut inget bra att denna kille blivit biten, men alldeles hur det kommer att hänga ihop vet jag inte ännu för jag är bara i början av boken.

adventsljus3

Ha en fin tredje advent!

12 reaktioner på ”En smakebit på søndag

  1. astridterese

    Jeg likte coveret på denne boken, og smakebiten – men jeg er ikke glad i zombier. Hmm. Nei, jeg faller ned på ikke 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s