Veckans bokbloggsjerka

Jag vet att alla som är med i jerkan älskar att läsa böcker men jag är nyfiken på om ni även skriver själva?

Det här vill Annika veta i bokbloggsjerkan den här veckan. Vet du inte vad bokbloggsjerka är? Kolla här!

Jag hör till dem som brukade älska att skriva i skolan, och jag har också ett antal häften med dikter från tonåren. Det skulle vara kul att skriva, men jag har skrivit så lite i vuxen ålder att det nog krävs en målmedveten satsning på saken i så fall. Idéer till böcker har jag hur många som helst, och en del verkar både intressanta och möjliga att utveckla, så där i mitt huvud alltså. Jag vet inte om jag någon gång kommer att skriva något i vuxen ålder, det händer att jag börjar på något ibland, men det som fattas är nog tid och uthållighet.

Huvudsaken att jag får läsa, och att det finns många världar inuti mig, som jag kan bo i när den här världen inte riktigt är så som man kunde önska.

4 reaktioner på ”Veckans bokbloggsjerka

  1. Jag tycker verkligen om den här kursen jag läser, den hjälper mig att hålla igång skrivandet av lite längre texter som annars gärna slumrar. När jag inte går någon kurs är det mest dikter som blir till, jag tappar liksom motivationen för något längre så jag behöver lite hjälp då och då att få igång det igen även om det bara blir för mig själv 🙂

    Annars är jag som dig lite, har flera världar som pågår inne i huvudet ibland och visst är det skönt att kunna rota runt i dem då och då när den här blir för jobbig eller tråkig.

  2. Jag tycker egentligen att det mesta låter bra i mitt huvud, det är när jag ska försöka realisera det, som det kanske inte blir lika bra 🙂 Vi är nog bara för självkritiska.

  3. Du kanske ska pröva att utveckla en av dina idéer? Och visst är det roligt att läsa det man skrev när man va mindre!

    Ja visst kan man träna upp sig, det är ungefär det jag gör på bloggen tänker jag. Om något år kanske jag är super bra på att skriva texter 😉 Önska kan man ju. 🙂

  4. Emellanåt ser jag också på läsning som en verklighetsflykt och helt ärligt, även om det är lite klyschigt, som ett billigt sätt att resa runt i världen och möta människor som skulle kunna finnas i verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s