Jag älskar bookmooch!

Det dök upp två paket i postlådan. Det ena innehöll ”Welcome to Temptation” av Jennifer Crusie, och det andra innehöll ”Agatha Raisin and the walkers of Dembley” av M C Beaton. Jag älskar verkligen att få böcker så där helt gratis, och det känns alltid som en liten överraskning, för det tar ändå sin lilla tid innan man får dem efter att man bett om dem. Fast man ska ju skicka iväg böcker åt andra då också förstås, så det går väl jämnt ut i slutändan, antar jag.

Adressen till sidan är www.bookmooch.com, och där kan du lista de böcker du kan tänka dig att skicka åt någon, och söka bland de böcker som finns där om det finns någon du vill ha. När du hittar någon bok du vill ha, skickar du en förfrågning åt ägaren om de kan skicka den, och får ett svar, och så dimper boken ner i din postlåda efter en tid. Det funkar med ett poängsystem.

Jag kastade mig över jennifer Crusie, men vet inte riktigt vad jag ska göra med Agatha Raisin. Det är en serie, jag har inte läst någon bok tidigare i serien, och det här är INTE den första. Nu vet jag inte om jag ska försöka fiska efter de tidigare delarna i serien eller om jag som vanligt struntar i att läsa böckerna i rätt ordning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s